WERKWIJZE

‘Praten over je verdriet, het delen met iemand die je écht begrijpt en de handvatten krijgen om beter met jouw verlieservaring om te gaan’.

Samen gaan we kijken naar jouw verlies, jouw verdriet en alles wat daarbij hoort.  Zonder oordeel luister ik naar wat je te vertellen hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je te lang de tijd neemt. Bij mij kun je helemaal jezelf zijn en jouw verdriet en jouw angst laten zien.

De start 

De coaching begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek.  Hierin krijg je de ruimte om alles te vragen om tot een keuze te komen of je wilt starten met de gesprekken. Daarna volgt de eerste afspraak. Samen formuleren we je vraag en bepalen we het doel van de coaching zodat jij en ik weten waaraan wij kunnen gaan werken.

De coaching

Per sessie bepaal jij waarover je het zou willen hebben, daarbij is alles welkom. Ook bepaal jij het tempo en kun je altijd aangeven wanneer je iets spannend, moeilijk of vervelend vindt. We gaan samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij beter met jouw verlieservaring om leert gaan. Hierbij zullen verschillende thema’s aan bod komen. Tijdens de gesprekken zal ik je handvatten aanreiken die je kunnen helpen om met jouw pijnlijke en moeilijke situaties om te gaan. Ik kan je leren hoe je op jezelf kunt vertrouwen en kunt kiezen welke gedachten je toe laat en welke je laat gaan.

De duur van het traject hangt af van jouw hulpvraag. De gesprekken vinden plaats op de frequentie die bij jou past.

Resultaat 

Je voelt je begrepen, voelt je minder alleen en hebt kunnen praten met iemand die je écht begrijpt en naar je luistert. Samen hebben we een manier van kijken ontwikkeld waardoor je jouw situatie anders kunt benaderen. Je hebt meer handvatten om de wereld weer aan te kunnen. Je zult meer in staat zijn om je eigen verdriet toe te laten en de mensen erbij te betrekken waarvan je weet dat die er voor je zijn. Je bent niet alleen.

Beschikbaarheid

De gesprekken vinden plaats op afspraak. Er zijn doordeweeks mogelijkheden, zowel overdag als 's avonds.

De gesprekken vinden plaats in een praktijk aan huis in Sliedrecht.

 

Gesprekken

Mijn coachingsgesprekken worden helaas niet vergoed door een verzekeraar. Ik hanteer tarieven die aansluiten op reguliere coaching (particulier). Een gemaakte afspraak mag je tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Daarna zal het uurtarief worden doorberekend.

Gesprekken kunnen ook via Skype of Facetime gevoerd worden als de afstand naar Sliedrecht te groot is.

Kennismakingsgesprek

Bij het kennismakingsgesprek kan een vertrouwenspersoon of verzorger aansluiten, bijvoorbeeld: ouder(s), broer, zus, oom, tante of voogd.

Therapy Session