COACHING

'Écht kunnen inleven in jouw situatie. Door de ervaring vanuit mijn eigen rouwproces kan ik optimale ondersteuning bieden in jouw rouwproces.'

Door mijn verlies ervaringen is mijn interesse komen te liggen bij verlies- en rouwverwerking en persoonlijke ontwikkeling. Hoe het rouwproces bij iedereen een andere vorm krijgt. Mijn doel: jongeren & jongvolwassenen ondersteunen in het rouwproces. Ik kan nu bieden wat ik in mijn eigen rouwproces gemist heb. Namelijk een gesprekspartner die je echt begrijpt en kan ondersteunen in het rouwproces. Doordat de 1:1 coaching echt gericht is op jongeren & jongvolwassenen die een of beide ouder(s) is/zijn verloren, kan er optimale ondersteuning, kennis, ervaring en begrip geboden worden.

Praten over je verdriet, delen met iemand die je werkelijk begrijpt en handvatten krijgen om beter met het verlies om te leren gaan, dat kan ik je bieden. Ik kan me goed inleven waar jij je ongeveer bevindt, op welke plek jij (vast) zit en welke handvatten jij nodig hebt om hiermee om te gaan, omdat ik dat ook heb doorgemaakt.

Samen wil ik met jou ontdekken wat het best voor jou werkt om met jouw verdriet om te leren gaan. Ervaring, kennis en het écht kunnen inleven in jouw situatie is niet uit een studieboek te halen. Mijn verliesverhalen ervaar ik dan ook als een meerwaarde in mijn werk.

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan om te leren met je verlies om te gaan, zodat het gemis een plek krijgt? Neem dan contact met mij op.

Therapy Session